Verloop
We komen 1 tot 3 uur (afhankelijk van gerechten en aantal genodigden) voor het hoofdgerecht aan. Om een vlot verloop te garanderen, vragen we een parkeerplaats voor ons vrij te houden waar we makkelijk onze (koel)wagen(s) kunnen in-en uitladen. We bespreken bij aankomst even waar we onze gerechten dienen voor te bereiden en/of te serveren. Zorg er steeds voor dat we kunnen droog staan en bij een temperatuur lager dan 8 graden °C koken we liever niet buiten. Van zodra we geïnstalleerd zijn, starten we met koken.
Borden en bestek
De meerkost hiervoor bedraagt €2. Ook servetten, citroendoekjes en de afwas zijn inbegrepen. Ook biologisch afbreekbaar is mogelijk indien gewenst.
Betalingswijze
De betaling kan ter plaatse cash of met jouw bank-app gebeuren of na ontvangst van de factuur per overschrijving op ons rekeningnummer. Indien je kiest om per overschrijving te betalen, vragen we een ‘bestelbon voor ontvangst’ af te tekenen.
Voorschot
Na bevesting van de offerte vragen we steeds een voorschot van 20%.
Wijzigingen
Last-minute nog wijzigingen? Geen enkel probleem! Deze kunnen tot 8 dagen vooraf doorgegeven worden.